FLOORTEC 480 M – мануелен апарат за чистење (метење) на подови

FLOORTEC 480 M, идеален за внатрешно и надворешно одржување на цврсти подови.

FLOORTEC 480 M е идеално решение за метење на мали количества на сува прав, песок, лименки, шишарки, цигари и сл., како во отворени, така и во затворени простори.

Типична примена наоѓа во магацини, фабрики, паркови за коли, трговски центри, училишта, хотели, бизнис центри, автобуски/железнички станици, гаражи и домаќинства.

Грубата некорозивна рамка го прави мануелниот метач многу стабилен. Заедно со двете главни и странични метли, овој апарат е екстремно ефикасен, 5 пати побрз од традиционалната метла.

Понатака, метачот е многу лесен и силен, опремен со рачка за носење и лесно празнење.

FLOORTEC 480 M ги одржува вашите простори презентабилни без тешка работа.

Отстранување на прав, песок, отпадоци, листови, и др.

vest-8_2 vest-8_3 vest-8_4

  • Главната метла лесно се мести во 4 позиции без употреба на алат
  • Капакот може да остане отворен за лесно фрлање на поголеми предмети или истурање на цела канта за отпадоци во него
  • Дизајнот на рачката овозможува лесно складирање на апаратот, дури и во вертикална положба, закачен на ѕид