NEPTUNE 2 SPECIAL – мобилен компактен високопритисен апарат

NEPTUNE 2 SPECIAL – високопритисен апарат со мотор од 1450 вртежи во минута

NEPTUNE 2 SPECIAL е опремен со мотор од 1450 вртежи во минута, со што се овозможува подолг животен век, како и пониско ниво на бучавост.

 

NEPTUNE 2 SPECIAL се карактеризира со:

 • Мотор со 1450 вртежи во минута со значително подолг работен век и редуцирано ниво на бучавост
 • 26% помала големина за полесно складирање и транспорт
 • 16-21% помала потрошувачка на гориво
 • До 35% подолго работење со еден полн резервоар
 • 100% мобилност

Плус основните Nilfisk-ALTO вредности:

 • Сигурност
 • Непобедлива ергономија
 • Совршени перформанси на чистење
 • Ergo 2000 Plus додатоци

Новиот NEPTUNE 2 SPECIAL доаѓа со вертикален дизајн, што овозможува лесно складирање, а исто така и цврсто закачување во облик на полу-стационарна единица. Оптималниот дизајн со големи тркала го прави лесен за буткање и влечење на нерамни површини.

Апаратот вклучува голем дел од традиционалните карактеристики на поголемите машини:

 • EcoPower бојлер
 • Duo Мотор
 • Функција за автоматски старт/стоп
 • Сензор за оган
 • Сензор за намалено гориво
 • Керамички клипови
 • Додатоци за оптимално удобно ракување

NEPTUNE 2 SPECIAL е идеална машина за трговци и помали гаражи кои имаат потреба од компактна машина, лесна за движење и употреба.

NEPTUNE 2 SPECIAL нуди совршена машина во однос на ергономија и редуцирани оперативни трошоци.