Нов чистач на подови од Nilfisk-ALTO

Практичен одговор за чистење на мали површини.

SCRUBTEC 233 претставува уникатна комбинација од компактен дизајн, ефикасно чистење и сушење. SCRUBTEC 233 нуди највисок притисок во неговата класа.

Дизајниран за чистење и сушење на подови во ограничени простори, овој апарат е наменет за употреба во ресторани, хотели, училишта, гаражи и секаде каде што вообичаено се употребува апарат со еден диск заедно со смукалка.

SCRUBTEC 233 поседува четки/падс со притисок до 18 кг за да се осигури ефикасно чистење. Понатака, двојната ламела овозможува смукање во двата правци, и нанапред и наназад.

Со додавање на специјални додатоци SCRUBTEC 233 може исто така да се користи и за чистење на тепих/тапацир во канцеларии/мебел/седишта во кола, итн.

vest-3

SCRUBTEC 233 е наменет за употреба во:

  • Мали супермаркети
  • Кујни
  • Бизнис центри
  • Детски градинки
  • Фаст фуд ресторани
  • Спортски центри
  • Училишта
  • Сервиси за чистење
  • Совршена стапка на продуктивност!