Новости

Twister Pads – систем за чистење со дијаманти
Twister Pads – веќе е лесно достигнувањето на совршен под DCS – Diamond Cleaning System (системот за чистење со дијаманти)
Повеќе...
Ново збогатување на NEPTUNE линијата
Nilfisk-ALTO ја збогатува успешната NEPTUNE медиум и премиум линија на професионални високопритисни апарати со топла вода.   Новите NEPTUNE 4
Повеќе...
Кога сигурноста е најважна
Nilfisk-ALTO претставува нова линија на сигурносни смукалки Оваа линија се состои од 12 смукалки, Attix 30, 40 и 50 сигурносни
Повеќе...
Грижа за околината
Менаџирањето на околината претставува одговорност за грижа кон природните ресурси и одговорно управување со нив за сегашните и следните генерации.
Повеќе...
Нов чистач на подови од Nilfisk-ALTO
Практичен одговор за чистење на мали површини. SCRUBTEC 233 претставува уникатна комбинација од компактен дизајн, ефикасно чистење и сушење. SCRUBTEC
Повеќе...
POSEIDON 1 – компактен партнер за секојдневно чистење
Nilfisk-ALTO ја лансираше идеалната машина за секојдневни работни задачи за одржување на хигиена Новиот POSEIDON 1 е соодветен за дневна
Повеќе...
Нова линија на апарати за чистење на подови со возење од Nilfisk-ALTO
Nilfisk-ALTO ја претстави новата SCRUBTEC R3 линија на апарати за чистење подови со возење Овие компактни и разновидни единици се
Повеќе...