POSEIDON 1 – компактен партнер за секојдневно чистење

Nilfisk-ALTO ја лансираше идеалната машина за секојдневни работни задачи за одржување на хигиена

Новиот POSEIDON 1 е соодветен за дневна употреба со мал интензитет, на пример од страна на мали трговци, или за чистење на опрема и возила во мали фарми.

POSEIDON 1 означува:

  • Компактен дизајн
  • Високи перформанси на чистење
  • Непобедлива ергономија
  • Разновидна професионална опрема за прскањe

vest-2_1

POSEIDON 1-20 XT доаѓа опремен со разновидна и лесна за употреба професионална опрема:

  • 15м црево
  • FlexoPower цевка со функции за висок и низок притисок
  • Tornado Plus дизна
  • TurboHammer цевка
  • Ergo 1000 пиштол распрскувач

vest-2_2