SCRUBTEC R 4 / SCRUBTEC BOOST R 4 – идеална машина за секојдневно чистење

Машината SCRUBTEC R 4 е погодна за разни типови на површини, простори и примени – и ги задоволува скоро сите очекувања на купувачот.

Оваа нова платформа е една од најсестраните платформи во нашиот асортиман и застапува единствени карактеристики кои никогаш претходно не се видени.
SCRUBTEC R 4 е најмалата возна машина за полирање и сушење во асортиманот на Нилфиск-АЛТО. Многу е конкурентна благодарение на цената, ергономиката, изведбата, иновациајта, карактеристиките и доверливоста – сето тоа без загрозување на изведбата на чистење.
Нејзината екстремна компактност гарантира лесен пристап до пренатрупаните површини. Целта покрај воведувањето на SCRUBTEC R 4 е да се создаде машина која ќе се смета за револуционерно нова и вистински репер на пазарот.

Главни карактеристики:

  • Доверлива и добро тестирана со користење на многу познати основни компоненти.
  • Иновативен концепт за чистење со платформа, сосема нов и патентиран за машина за чистење со возење.
  • Ергономично седиште и лесно разбирлива контролна табла.
  • Многу безбедна благодарение на контролата на влечење (патентирана). Овие функции автоматски ја намалуваат брзината при вртење или возење на рампа (без навалување).
  • Ефикасен познат систем на држач на четка, чисти на нерамни подови.
  • Регулатор на брзината на чистење сместен на контролната плоча.
  • Ниско ниво на бучава со дополнителен “Low noise mode”(„Режим на работа со ниска бучава‘) кое може да се редуцира уште повеќе за чистење на простори чувствителни на бучава.

SCRUBTEC R4 1