AERO 21/26/31

Компактни смукалки за суво и водено смукање во домаќинствата, како и за полу-професионална употреба.

Ексклузивниот Притисни и Исчисти (Push&Clean) полуавтоматски систем за чистење на филтерот е застапен на сите Аеро машини. Лесен и едноставен за транспорт, Aero нуди избор од 20 или 25 литарски капацитети.

Смукалките од серијата Аеро се компактни и лесни за мокро и суво смукање и лесно може да се транспортираат до било која локација, на пример со автомобил. По завршувањето со работата садот може убаво и лесно да се испразни – или со фрлање на филтер кесата, или со подигање на контејнерот преку рачката на одредени модели. Притисни и Исчисти (Push&Clean) полуавтоматскиот систем за чистење на филтерот спречува губење на ефикасноста и зголемување на продуктивноста за време на работната задача.

Аеро 21/26 е компактен и лесен за користење – идеален избор за помали работни места за чистење во работилници или канцеларии. Лесна и компактна смукалка за работниците во индустријата, автомобилизмот и градежништвото поради полу-автоматскиот систем за чистење на филтерот, ергономскиот дизајн и удобноста за складирање.
Аеро 31 INOX со контејнер од нерѓосувачки челик е компактен и лесен за користење – идеален избор за чистење на работни места во работилници или на градилишта. Тоа е стабилна машина за работниците во индустријата, автомобилската индустрија и градежништвото поради полу-автоматскиот систем за чистење на филтерот и високата мобилност.

Аеро 21/26/31 нудат голема помош при чување на воздухот и околината чисти и намалување на нивото на бучава.

  • Руно филтер кој се пере со минимум 99,9% ефикасна филтрација
  • MultiFit систем за складирање на додатоци за уникатна флексибилност
  • Функција за издувување на издувниот воздух
  • Стабилни тркала и ергономски дизајн за безбедно работење
Спецификации Aero 21-01 Aero 21-21 Aero 26-01 Aero 26-21 Aero 31-21 INOX
Ел. кабел (M) 5 5 5 5 5
Моќност PMax (W)
1250 1250 1250 1250 1250
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50
Проток на воздух  (L/M) 3600 3600 3600 3600 3600
Подпритисок (MBar/KPA) 210/21 210/21 210/21 210/21 210/21
Ниво на бучавост(DB-A) 64 64 64 64 64
Волумен на спремник (L – Max) 20 20 25 25 30
Должина на црево (М) 1,9 2,5 2,5 2,5 2,5
Димензија ДхШхВ (см) 37,5×38,5×50,5 37,5×38,5×50,5 37,5x39x53 37,5x39x53 39x40x63,5
Тежина (kg) 7,5 7,5 9 9 10,5

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Aero 21-01 PC

Aero 21-21 PC

Aero 26-01 PC X

Aero 26-21 PC

Aero 31-21 INOX PC

Не’рѓосувачки челик

     

 

Автоматски он/оф за ел. апарати

 

 

Штекер за дополнителен алат

 

 

 

Држач за црево

 

 

 

 

Филтер кеса 1 парче

Рачка за контејнер

 

 

Црево 1,9м фи32

 

 

 

Црево 2,5м фи32

 

 

 

 

Црево 3,5м фи32

     

Цевки 2×500мм фи36 пластични

   

 

 

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

 

 

 

Цевка 930мм фи36 телескопска

   

 

 

Адаптер за алат

 

 

Папуча универзална за под

Папуча за тапацир

Папуча за фуги

Папуча четка

   

Филтер М класа фи185

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања