MAXXI II WD

Моќна и едноставна смукалка за влажно/суво смукање – економична за купување и за користење.

Смукалките од MAXXI серијата нудат лесно и ефикасно влажно/суво смукање без промена на филтрите. Уникатниот систем за двоен филтер овозможува користење на смукалката за влажна и сува намерна без промена на филтрите.
Смукалките од MAXXI серијата имаат контејнер од 35 до 75 литри, работат со помош на 1 или 2 мотори. Специјално дизајнираната глава на моторот овозможува празнење на контејнерот без помрднување на ниту еден дел од смукалката (преку надворешно црево) со кое се превенира механичка повреда.

Спецификации

MAXXI II 35WD

MAXXI II 55-1WD

MAXXI II 552WD

MAXXI II 75-1WD

MAXXI II 75-2WD

Ел. кабел (M) 10 10 10 10 10
Моќност PMax (W)
1250 1250 2400 1250 2400
Моќност PIEC (W) 1350 1350 2500 1350 2500
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50 230/1/50
Проток на воздух (L/M) 2880 2880 4320 2880 4320
Подпритисок (MBar/KPA) 200/20 200/20 210/21 200/20 210/21
Бучавост (DB-A) 62 64 66 64 66
Волумен на контејнер (L – Max) 35 55 75 75 75
Должина на црево (M) 1,9 2,5 2,5 2,5 2,5
Димензија ДхШхВ (MM) 437x413x721 720x600x995 720x600x995 720x600x995 720x600x995
Тежина (kg) 12.5 24.5 25.5 27 28

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MAXXI II 35WD

MAXXI II 55-1WD

MAXXI II 55-2WD

MAXXI II 75-1WD

MAXXI II 75-2WD

Не’рѓосувачки челик

     

 

 

Мек старт

     

 

 

Контрола на брзина на мотор

     

 

 

Двоен мотор

   

 

Црево за испуштање нечиста вода

 

Антистатички систем

     

 

 

Црево 2.5м фи32

 

 

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

     

 

 

Цевки 2×500мм фи36 метални

 

Адаптер за алат

     

 

 

Папуча за суво

     

 

 

Папуча за суво и мокро

 

Папуча за тапацир

     

 

 

Папуча за фуги

 

Папуча четка

 

Филтер

 

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања