SALTIX 10 – Долготрајна, лесна и наклонета кон корисникот смукалка

Сосема е во ред да се оценува SALTIX 10 според нејзините карактеристики

SALTIX 10 е основна, добро-конструирана, целосно доверлива смукалка – одлично решение за едно искуство на ефикасно чистење

SALTIX 10 е идеална за чистење на хотели, канцеларии, продавници или слични лесни до средно-тешки примени. Звучниот притисок од само 50 дБ (А), ја прави оваа смукалка погодна за чистење на простории чувствителни на звук преку ден бидејќи создава минимално вознемирување за луѓето кои се наоѓаат во близината на чистењето.

Моќниот мотор и млазницата со висок квалитет обезбедуваат супериорна ефикасност, а истрајниот дизајн обезбедува машината да биде доверлива секојдневно. Многу високиот капацитет на полнење на SALTIX 10 значи помалку време поминато во менување на вреќичките за прав, а малата тежина ја прави лесна за движење од едно до друго место.

За да обезбедиме лесна употреба на SALTIX 10, вклучени се додатоци, место за чување на електричниот кабел и чување на алатки. Исто така, една ергономска рачка му овозможува на операторот да ја носи целата смукалка во една рака.

Главни карактеристики:

  • Ниско ниво на звучен притисок од само 50 дБ (А) ја прави оваа смукалка да биде идеална за чистење преку ден
  • Тежина од само 5.2 кг. која овозможува движење без напор
  • Голем 10 летарски контејнер со вреќа за прав од 8 литри нето полнење
  • Одделен портокалов кабел
  • Лесна алуминиумска цевка

vesti 2014 saltix 10 1