СПЕЦИЈАЛЕН САЕМСКИ ПОПУСТ

Искористете го специјалниот саемски попуст од 5 – 7% на целата гама на производи, само на Технома 2011!

И оваа година, досегашниот специјален саемски попуст, заедно со другите поволности Ви го овозможуваме за време на саемот Технома 2011, 18-21 октомври.

Изборот е ваш, Ве очекуваме!