SPINTEC 443 – Диск машина за полирање – за ефикасно секојдневно чистење на Вашите подови!

SPINTEC 433 Ви ја нуди оваа диск машина за полирање, која ќе Ви помогне да ги исчистите лесно и ефикасно Вашите подови, истовремено нудејќи Ви долготрајност со минимално сервисирање.

Екстремно сестрана, за лесно користење, секојдневно чистење или големо оптеретување – изборот е Ваш!

Spintec 443 range е диск машина за полирање, која нуди професионално одржување во должностите на чистење кај разновидни типови на подови: бетонски и обложени подови, подови поплочени со камен или керамика, плочки, ПВЦ и линолеум, дрво и ќилими. Всушност, секој вид на под.

SPINTEC 443 нуди модели со избор на мала брзина, голема брзина и двојна брзина, а тоа овозможува ефикасно четкање, гребење , полирање и чистење со спреј – за подолготрајни и поубави цврсти подови.
Чист и сјаен под е еден од најодлучувачките критериуми за купувачите.

SPINTEC 443 е идеален за чистење во: училишта и институции, продавници и продавници на мало, болници, хотели, а меѓу другото и градежни објекти.

Дополнителни карактеристики:

  • Офсет мотор за поголема стабилност, машината може да чисти под мебел и радијатори.
  • Рапава челична цевка и рамка отпорни на удари и чукнувања без кршење
  • Кука за кабел, при што кабелот лесно може да се замота на машината
  • Исфрлен винил браник кој ја заштитува машината и пречките од оштетување
  • Спремна за употреба
  • Лесна за работење
  • Не треба да се одржува
  • Тивка при работа
  • Работи на струја
  • Издржлива

SPINTEC 443 1