SPINTEC 551 UH – Спремен за употреба и лесен за одржување апарат за полирање

SPINTEC 551 UH Ви дава одлична снага без оглед на малиот профил!

Идеалниот баланс и големите тркала го прават пренесувањето на машината лесно и без напор за Вас.

Nilfix-ALTO SPINTEC 551 UH машината за полирање е машина со ременски погон од 1500 обрти во минута. Оваа машина Ви нуди подобрена ергономија во ракувањето, балансот, и преносот, така што се додадени посебни карактеристики како: мек стисок, кука за кабелот, држач за приклучокот, кус осигурувач, подолг кабел (15 м) , вообичаени приклучни делови, и подобрена сервисност.

SPINTEC 551UH идеално е погоден за дневно чистење во болници, хотели, продавници на мало, и за фирми за чистење по договор. Ви обезбедува голема сигурност благодарение на сигурносното копче, безбедносен прекинувач и кабел со голема видливост.
Со SPINTEC 551 не добивате само модерен дизајн, туку ја потврдува моќноста, истрајноста и лесното чистење. SPINTEC 551 UH ви нуди комплетна и безгрижна машина.

Дополнителни карактеристики:

  • Рапава челична цевка и конструкција отпорна на удари и чукнувања без кршење
  • Кука за кабел, при што кабелот лесно се намотува на машината
  • Исфрлен винил браник кој ги заштитува препреките и машината од оштетувања
  • Спремна за употреба
  • Лесна за користење
  • Не е потребно одржување
  • Тивко работи
  • Работи на приклучок за електрична струја
  • Издржлива