Slide 1

Идеално решение

За професионална и домашна употреба

Nilfisk смукалки

Широк спектар на професионални смукалки за домови, канцеларии, магацини, ресторани, супермаркети, хотели, спортски комплекси, трговски центри, градилишта...

Slide 2

Врвен квалитет

За создавање и одржување на чиста работна средина

Апарати за чистење подови

Различни типови на апарати за метење, апарати за рибање со четки, апарати за полирање, секој од нив во варијанта со буткање или возење.

Slide 3

Иновативни производи

За чистење на дворови, возила, индустриски и градежни објекти

Високопритисни апарати

Nilfisk високопритисни апарати со ладна и топла вода, со опција за работа на струја, бензин или дизел мотор.

previous arrow
next arrow