SCRUBTEC 343.2 – Максимална изведба на мал и удобен апарат

Апаратот SCRUBTEC 343.2 е мал, компактен апарат за чистење на подови со функционалност и можности какви што нудат многу поголемите апарати но сепак лесен за употреба и со лесна способност за маневрирање.

scrubtec 343 vast sl1

Поголема продуктивност благодарејќи на големиот притисок на четките и големиот капацитет на резервоарите.

SCRUBTEC 343.2 е 2.0 верзијата на популарниот SCRUBTEC 343, но обновен со последните и многу подобрените технологии во системите за смукање на нечистата вода, сигурност и перформанс. Обновениот SCRUBTEC 343.2 има подобрен комфор бидејќи новиот систем за подигнување на усисната гума е опериран со педала. Со SCRUBTEC 343.2 ќе ја имате најновата технологија на допир во Вашите раце во доверлив и продуктивен апарат со одлични перформанси, висока сигурност и ниски трошоци за сервис и одржување.

 • Ергономичен дизајн
 • Новиот, еко-пријателски електричен проток на вода од операторот придонесува за подобар комфор.
 • Лесен за транспортирање и складирање
 • Робустниот дизајн со намален ризик од оштетување ги намалува трошоците за сервис
 • Зголемено триење на подот по потреба, регулирано со копче
 • Двојното четкање без потрошувачка на вода ги зачувува трошоците и природата
 • Прилагодлив притисок на четката и триење зависно од работните услови
 • Брза и лесна проверка на нивото на водата во резервоарот преку проѕирно црево
 • Подигнување на усисната гума со погодна педала
 • Копче за регулација на палубата и на тркалата кое додава подобро триење и перформанси
 • Капакот на моторите за четка и вакуум ги заштитува електричните делови за сигурност и безбедност (само на кабелската верзија)
 • Жолто копче за сигурност
 • Достапна во батериска и кабелска верзија

Апаратот SCRUBEC 343.2 е продуктувниот избор за сите ваши потреби за чистење на подовите.

scrubtec 343 vast sl2