ATTIX 115 & 125

ATTIX 115 и 125 се едноставни монофазни индустриски смукалки со голем капацитет, високи перформанси и робустен дизајн. Машините се идеално применливи во индустриите со метали или пак во градежништвото за собирање на прашина (ХЕПА филтер на располагање како опција).

ATTIX 115 и 125 се напојуваат со 3 “by-pass” мотори по 1000 вати и доаѓаат со 100 литарски контејнер за отпадоци. Тие се направени од метална плоча/цевки кои овозможуваат стабилност и цврстина. SitDown контејнерот овозможува лесно празнење без демонтирање на другите делови на правосмукалка.

Карактеристики:

  • 3 независни “by-pass” мотори
  • L или M Класа филтер
  • Силна и сигурна
  • Лесно подвижна
  • 100 L контејнер сад со тркалца и рачка
  • Држачи за кабел, црево и цевка
  • ХЕПА филтер – опционално
  • Механички пловак за собирање на течности
Спецификации ATTIX 115 ATTIX 125
Ел. кабел (М) 9 9
Моќност PMax (W)
3×1000 3×1000
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50-60 230/1/50-60
Проток на воздух  (L/M) 8100 8100
Подпритисок (MBar/KPA) 211/21.1 211/21.1
Бучавост (DB-A) 71 71
Волумен на контејнер (L-Max) 100 100
Димензија ДхШхВ (MM) 800x600x1555 800x600x1555
Тежина (kg) 68 73

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Галерија

Преземања