ATTIX 30

Тивки, мобилни индустриски смукалки за суво и водено смукање со супериорна вшмукувачка моќ.
ATTIX 30 претставува нова можност за постигнување на моќно вшмукување во едно компактно и флексибилно решение. Тивки, мали и мобилни, но со иста моќ за вшмукување како ATTIX 50. Совршено решение за занаетчии во движење. Достапни со Push&Clean или XtremeClean систем за чистење на филтерот.

Малата големина и големите перформанси на ATTIX 30, заедно со широкиот спектар на достапни модели, придонесува тие да бидат совршен избор за луѓе чија работа е во движење. Идеални се за употреба во хотели, училишта, болници, фабрики, продавници, канцеларии итн.

Оперативните трошоци се намалени со Руно филтер елементите кои се перат, а ниското работно ниво на бучава ви овозможува да работите кога другите се во близина, без нарушување на нивниот мир. Одличниот дизајн ви нуди складирање на кабли, дел за чување на додатоци и алатки кои што ви се потребни при рака. Моделите -11 се опремени со штекер, така што нема потреба од екстра додатоци, само приклучете го вашиот алат во машината.

Моделите -21 со Автоматско вклучување / исклучување се избор за луѓето кои машината ја користат заедно со електричен рачен алат, бидејќи вклучувањето или запирањето на алатката го вклучува или запира вакумот, исто така. Системот Притисни и Исчисти (Push&Clean) нуди удобен и брз начин за чистење на филтерот. За уште подобри перформанси новата генерација XtremeClean системот за автоматско чистење на филтерот ќе го исчисти филтерот, без никакви прекини.

Спецификации Attix 30-01 Attix 30-11 PC Attix 30-21 PC Attix 30-21 XC
Ел. кабел (M) 7,5 7,5 7,5 7,5
Моќност PMax (W)
1500 1500 1500 1500
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50/16 230/1/50/16 230/1/50/16 230/1/50/16
Проток на воздух (L/M) 3700 3700 3700 3700
Подпритисок (MBar/KPA) 250/25 250/25 250/25 250/25
Бучавост (DB-A) 59 59 59 59
Волумен на контејнер (L – Max) 30 30 30 30
Должина на црево (М) 3 3 3 5
Димензија ДхШхВ (MM) 450x380x595 450x380x595 450x380x595 450x380x595
Тежина (kg) 10 10 10 10

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Attix 30-01 PC

Attix 30-11 PC

Attix 30-21 PC

Attix 30-21 XC

Не’рѓосувачки челик

     

 

Мек старт

 

 

Контрола на брзина на мотор

   

Автоматски он/оф за ел. апарати

   

Штекер за дополнителен алат

 

Антистатички систем

 

Филтер кеса 1 парче

Рачка за контејнер

     

 

Црево 3м фи32

 

Црево 4м фи32

     

Цевка крива фи36

     

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

 

Цевки 2×500мм фи36 метални

     

Адаптер за алат

 

Папуча за суво

 

 

Папуча за суво и мокро

   

Папуча за тапацир

 

 

 

Папуча за фуги

Папуча четка

 

 

 

Филтер М класа фи185

 

Филтер НАНО М класа 2 парч.

     

Галерија

Преземања