ATTIX 40 INOX

Тивки, мали, мобилни смукалки за суво и водено смукање со контејнер од нерѓосувачки челик.

Суво или водено смукање – кога се потребни беспрекорни перформанси во комбинација со влага и стабилност. Системот Притисни и Исчисти (Push&Clean) или XtremeClean нуди комфорен и брз начин за чистење на филтерот.

Големината и јаките перформанси на ATTIX 40, заедно со широкиот спектар на достапни модели, допринесува тие да бидат совршен избор за луѓе кои имаат потреба од собирање на било какви влажни или суви остатоци, со лесниот за чистење контејнер од не’рѓосувачки челик. Оперативните трошоци се намалени со Руно филтер елементите кои се перат, а ниското работно ниво на бучава ви овозможува да работите кога другите се во близина, без нарушување на нивниот мир.

Моделите -11 се опремени со штекер, така што нема потреба од екстра додатоци, само приклучете го вашиот алат во машината. Моделите -21 со Автоматско вклучување / исклучување се избор за луѓето кои машината ја користат заедно со електричен рачен алат, бидејќи вклучувањето или запирањето на алатката го вклучува или запира и вакумот.

Спецификации ATTIX 40-01 PC ATTIX 40-21 PC ATTIX 40-21 XC
Ел. кабел (M) 7,5 7,5 7,5
Моќност PMax (W)
1500 1500 v
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50/10 230/1/50/10 230/1/50/10
Проток на воздух (L/M) 3700 3700 3700
Подпритисок (MBar/KPA) 250/25 250/25 250/25
Бучавост (DB-A) 59 59 59
Волумен на контејнер (L-Max) 37 37 37
Димензија ДхШхВ (MM) 450x440x735 380x375x485 450x440x735
Тежина (kg) 13 13 14

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Attix 40-01 PC INOX

Attix 40-21 PC INOX

Attix 40-21 XC INOX

Не’рѓосувачки челик

Мек старт

Контрола на брзина на мотор

 

Автоматски он/оф за ел. апарати

 

Штекер за дополнителен алат

 

Антистатички систем

Филтер кеса 1 парче

Рачка за контејнер

     

Црево 3м фи36

   

Црево 5м фи36 антистатик

 

Цевка крива фи36

 

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

     

Цевки 2×500мм фи36 метални

 

Адаптер за алат

 

Папуча за суво

     

Папуча за суво и мокро

 

Папуча за тапацир

     

Папуча за фуги

 

Папуча четка

     

Филтер М класа фи185

 

Филтер НАНО М класа 2 парч.

   

Галерија

Преземања