ATTIX 50

Смукалки за суво и водено смукање со супериорна вшмукувачка моќ наменети за многучасовно чистење.
Суво или водено смукање – кога се потребни беспрекорни перформанси во комбинација со голема зафатнина на контејнерот. ATTIX 50 е решение за потребите на клиентите со голема фреквенција на чистење.

ATTIX 50 ќе ги реши сите големи задачи во вашата компанија, работилница, гаража, производство итн. Системот Притисни и Исчисти (Push&Clean) или следната генерација XtremeClean за целосно автоматско чистење на филтерот нуди импресивни перформанси при чистењето и ја задржува вшмукувачката моќ постојано на високо ниво.

Големината на ATTIX 50 Ви овозможува да работите подолго, без празнење на контејнерот.
Оперативните трошоци се намалени со Руно филтер елементите кои се перат, а ниското работно ниво на бучава ви овозможува да работите кога другите се во близина, без нарушување на нивниот мир.

Моделите -11 се опремени со штекер, така што нема потреба од екстра додатоци, само приклучете го вашиот алат во машината. Моделите -21 со Автоматско вклучување / исклучување се избор на луѓето кои машината ја користат заедно со електричен рачен алат, бидејќи вклучувањето или запирањето на алатката го вклучува или запира и вакумот.

Спецификации ATTIX 50-01 PC ATTIX 50-21-PC ATTIX 50-21 XC
Ел. кабел (M) 7,5 7,5 7,5
Моќност PMax (W)
1500 1400 v
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50-60/16 230/1/50-60/16 230/1/50-60/16
Проток на воздух (L/M) 3700 3200 3700
Пдпритисок (MBar/KPA) 250/25 230/23 250/25
Бучавост (DB-A) 59 60 59
Волумен на контејнер (L-Max.) 47 47 47
Димензија ДхШхВ (MM) 450x380x750 450x380x750 450x380x750
Тежина (kg) 11 11 12

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Attix 50-01 PC

Attix 50-21 PC

Attix 50-21 XC

Не’рѓосувачки челик

     

Мек старт

Контрола на брзина на мотор

 

Автоматски он/оф за ел. апарати

 

Штекер за дополнителен алат

Антистатички систем

Филтер кеса 1 парче

Црево 3м фи36

 

Црево 5м фи36 антистатик

   

Цевка крива фи36

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

     

Цевки 2×500мм фи36 метални

Адаптер за алат

 

Папуча за суво

     

Папуча за суво и мокро

Папуча за тапацир

     

Папуча за фуги

Папуча четка

     

Филтер М класа фи185

 

Филтер НАНО М класа 2 парч.

   

Галерија

Преземања