ATTIX 7

Многу тивки смукалки за суво и водено чистење со голем капацитет.

ATTIX 7 е совршен за корисници кои имаат потреба од голем капацитет и перформанси, кои се фокусираат на ефикасност. Нашата најтивка смукалка досега, со супериорни перформанси за вшмукување, контејнер од не’рѓосувачки челик, систем за автоматско чистење на филтерот, анти-статичка способност и многу повеќе.

70-литарскиот контејнер на ATTIX 7 ви овозможува да работите многу долго време без празнење на садот, а кога тоа е неопходно, ќе ви излезе во пресрет системот за празнење на контејнерот кој е исклучително удобен и заштедува време. Оперативните трошоци се намалени со Руно филтер елементите кои се перат, а ниското работно ниво на бучава ви овозможува да работите кога другите се во близина, без нарушување на нивниот мир.

Моделите -11 се опремени со штекер, така што нема потреба од екстра додатоци, само приклучете го вашиот алат во машината. Моделите -21 со Автоматско вклучување / исклучување се избор на луѓето кои машината ја користат заедно со електричен рачен алат, бидејќи вклучувањето или запирањето на алатката го вклучува или запира и вакумот.

Спецификации ATTIX 751-01 ATTIX 751-11 ATTIX 751-21
Ел. кабел (М) 7,5 7,5 7,5
Моќност PMax (W)
1500 1500 1500
POWER PIEC (W) 1200 1200 1200
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50-60 110/1/50-60 230/1/50-60
Проток на воздух (L/M) 3600 3600 3600
Подпритисок (MBar/KPA) 230/23 230/23 230/23
Бучавост (DB-A) 57 57 57
Волумен на контејнер (L-Max) 70 70 70
Димензија ДхШхВ (MM) 605x580x970 605x580x970 605x580x970
Тежина (kg) 24 25 25

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Attix 751-11

Attix 751-21

Attix 761-21 XC

Не’рѓосувачки челик

Мек старт

     

Контрола на брзина на мотор

 

Автоматски он/оф за ел. апарати

 

Штекер за дополнителен алат

Антистатички систем

     

Филтер кеса 1 парче

Црево 4м фи36

   

Црево 3,5м фи27 антистатик

 

Цевка крива фи36

   

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

     

Цевки 2×500мм фи36 метални

     

Адаптер за алат

 

Папуча за суво

     

Папуча за суво и мокро

     

Папуча за тапацир

     

Папуча диагонална гумена фи36

   

Папуча четка

     

Филтер М класа фи185

 

Филтер НАНО М класа 2 парч.

   

Галерија

Преземања