ATTIX 9

Индустриски смукалки за суво и водено чистење со два мотори за најтешките услови на чистење.

Без разлика дали се работи за некоја фабрика или склад, кога нешто ќе се излее тоа треба да биде исчистено, брзо и ефикасно. Освен тоа што предизвикуваат неред, излеаните течности доколку не се санираат навреме, можат да бидат причина за разни опасности.

ATTIX 961-01 е повеќе од дораснат за задачата, како за истурените течности, така и за одржување на просторот – дури и во најтешките услови. Апаратот е наменет за усисување на сува, незапалива прашина и течности. Идеален за употреба во хотели, училишта, болници, фабрики, продавници, канцеларии, итн. Системот Притисни и Исчисти (Push&Clean) нуди удобен и брз начин за чистење на филтерот, а материјалот од кој е дизајниран филтерот го одржува нивото на вшмукување постојано високо, а истовремено ги задржува оперативните трошоци на ниско ниво.

Спецификации ATTIX 961-01
Ел. кабел (M) 10
Напон (V) 16/230
Моќност PMAX (W) 2×1500
Елекричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1~/50-60
Проток на воздух  (L/M) 2×3600
Подпритисок (MBar/KPA) 250/25
Бучавост (DB-A) 67
Волумен на контејнер (L-MAX) 70
Тип на главен филтер
PET
Димензија ДхШхВ (MM) 580x600x970
Тежина (kg) 30

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Attix 961-01

Attix 965-21 SD XC

Не’рѓосувачки челик

Мек старт

Контрола на брзина на мотор

 

Автоматски он/оф за ел. апарати

 

Штекер за дополнителен алат

Антистатички систем

 

Филтер кеса 1 парче

Црево 4м фи38

 

Црево 3,5м фи27 антистатик

   

Цевка крива фи38

 

Цевки 2×500мм фи38 алуминиумски

   

Цевки 2×500мм фи38 метални

 

Адаптер за алат

   

Папуча за суво

   

Папуча за суво и мокро

 

Папуча за тапацир

   

Папуча диагонална гумена фи36

   

Папуча четка

   

Филтер НАНО М класа фи275

Филтер НАНО М класа 2 парч.

   

Галерија

Преземања