Buddy 15/18

Мала, лесна и моќна смукалка за суво и водено смукање во домаќинството.

BUDDY е мал, лесен и моќен помошник при чистење на влажни и суви остатоци … за вашиот дом, автомобил, работилница или хоби. Достапен во 15 или 18 литарски верзии, сите вклучувајќи гo системот руно филтер кеса, создаден за заштеда на време и трошоци, кој може да се користи дури и за водените остатоци.

Лесен за разнесувње, опремен со моќен мотор од 1300 W и висока температура, BUDDY ќе се справи со било кои влажни или суви остатоци кои сакате да ги соберете.

Спецификации BUDDY 15 BUDDY 18
Ел. кабел (M) 5 5
Моќност PMax (W)
1300 1300
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50 230/1/50
Проток на воздух  (L/M) 3600 3600
Подпритисок (MBar/KPA) 160/16 160/16
Бучавост  (DB-A) 69 69
Волумен на контејнер (L – Max) 15 18
Должина на црево (M) 1,9 1,9
Димензија ДхШхВ (MM) 385x320x420 385x320x420
Тежина (kg) 3,9 2,9

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Галерија

Преземања