FLOORTEC 350/550/560

FLOORTEC 350 е идеално решение за мали до средни работни задачи за чистење на места како бензински станици, мали паркинзи, училишни дворови, мали фабрики и мали магацини. Апаратите се исто така многу погодни за чистење на големи површини со теписи.

FLOORTEC 550/560 – големи апарат за метење на подови и теписи без дигање на прав.

Со своите компактни димензии, ергономски дизајн и лесно маневрирање овие практични апарати ви овозможуваат чистење на големи области, како и чистење во аглите и тесни простори. Тоа, комбинирано со ниското ниво на бучава, обезбедува пријатна работна средина за оние кои ги управуваат.

Спецификации FLOORTEC 350 FLOORTEC 550 B FLOORTEC 560 B
Извор на енергија – батерија 12 V 12 V 12 V
Контрола на прав х х х
Теоретска можност на чистење 2880 2800 3690
Работна ширина со/без странични четки (MM) 720/500 700/500 820/600
Волумен на контејнер (L) 60 40 50
Главен филтер Полиестер Хартиен Хартиен
Површина на главен филтер (M²) 1 2 2
Диаметар на странична четка (MM) 315 420 420
Димензии ДxШxВ (MM) 998x797x500 1030x660x810 1070x780x840
Тежина (KG)
68 85 90

Стандардна опрема

Стандардна опрема

FLOORTEC 350 B

FLOORTEC 760 B

Кабелска верзија

   

Батериска верзија

Полнач вграден на апаратот

Батерии

12 V 49Ah AGM

Полнач

Придвижување со тракција

   

Четка странична полипропилен

109×315

109×315

Четка главна полипропилен

200×500

265×600

Филтер полиестер

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања