MH 2C

Компактни и мобилни високопритисни апарати со топла вода, со уникатен вертикален дизајн, беспрекорни перформанси и голема сигурност.

MH 2C е идеален за секојдневно, кратко чистењо во автомобилскиот сегмент или околу малите фарми.

  • Единствен вертикален дизајн со намалена големина, овозможувајќи лесно складирање.
  • Мали трошоци за гориво овозможено од EcoPower бојлер системот.
  • Висока сигурност благодарение на сензорот за пламен, сензорот за издувни гасови, сензорот за малку гориво и DuoMotor системот.
  • 16% помала потрошувачка на гориво.
  • 26% помала зафатнина.
  • 27% подолго работно време.
  • 100% мобилност.

Спецификации

MH 2C – 145/600

MH 2C – 190/780

MH 2M – 155/660

Електричен кабел (M) 

Потрошувачка на струја (KW) 

3,4

5.1 

3.8

Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 

230/1/50/14,5 

400/3/50/9 

400/3/50/8 

Повратен удар (KG/FORCE) 

2.6 

4,1 

Проток на вода QMAX/QIEC (L/H) 

600/530 

780/730 

660/600 

Температура на вода (ВОДА/ПАРЕА) (°C) 

80/150 

80/150 

80/150 

Работен притисок (BAR/MPA) 

145/14.5 

190/19

155/15.5

Вртежи на моторот (RPM) 

2800 

2800 

1450 

Потрошувачка на гориво DT 45 °C (KG/H) 

2.4 

3.3

2.7

Резервоар за гориво ( L ) 

17 

17 

17 

Резервоар за хемикалии (L) 

Големина на дизна

0340 

0400 

0350 

Број на клипови

Керамички клипови

Димензии ДxШxВ (MM) 

607x688x1000 

607x688x1000 

607x688x1000 

Тежина (KG) 

110

110 

110 

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MH 2C 145/600

MH 2C 190/780

MH 2M 155/660X

Црево ДН6 10М

 

Црево ДН6 15М

   

ЕРГО 2000 пиштол

Цевка 4-во-1 со дизна 0370

     

Цевка Universal plus 940mm

Дизна 0340 виолетова

 

Дизна 03500 бордо

   

Дизна 0400 сива

 

 

Резервоар

Котур

   

Галерија

Преземања