MH 4M

Средни мобилни високопритисни апарати со топла вода со контролен систем за активирање при проток на вода.

Серијата MH 4M продолжува да овозможува високи перформанси, едноставна употреба, помал шум и голема ефикасност при чистење. Се карактеризира со намалени оперативни трошоци и трошоци за одржување.
Контролниот систем за активирање при проток на вода придонесува за уште поудобно користење на апаратите и ветува издржливост и доверливост. EcoPower бојлер системот нуди > 92% ефикасност за значително намалена потрошувачка на гориво и пониски оперативни трошоци.

MH 4M линијата е идеална за корисници со редовни, тешки за чистење работни задачи, вклучувајќи возила, фармерски површини или опрема, или индустриски средини.

Спецификации

MH 4M – 200/960

MH 4M – 200/960 X

MH 4M – 220/1000

MH 4M – 220/1000 X

Електричен кабел (M) 

Потрошувачка на струја (KW) 

7.2

7.2

7.2

7.2

Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 

230/1/50/15,8 

400/3/50/9,2 

400/3/50/14 

400/3/50/14

Повратен удар (KG/FORCE) 

5,6

5,6

Проток на вода QMAX/QIEC (L/H) 

960/890

960/890 

1000/940 

1000/940

Температура на вода (ВОДА/ПАРЕА) (°C) 

90/150 

90/150 

90/150 

90/150 

Работен притисок (BAR/MPA) 

200/20

200/20

220/22 

220/22

Вртежи на моторот (RPM) 

1450 

1450 

1450 

1450 

Потрошувачка на гориво DT 45 °C (KG/H) 

3.9

3.9

4,1

4,1

Резервоар за гориво ( L ) 

15 

15 

15 

15 

Големина на дизна

0475

0475

0475

0475

Број на клипови

Керамички клипови

Димензии ДxШxВ (MM) 

1053x685x760 

1053x685x760 

1053x685x760

1053x685x760 

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MH 4М 200/960

MH 4М 200/960 XT

MH 4M 220/1000

MH 4M 220/1000 XT

Црево ДН8 10М

 

 

Црево ДН8 15М

 

 

ЕРГО 2000 пиштол

Дизна Tornado 0475 сива

Цевка Tornado plus 1000mm

Филтер за вода комплет

Котур

 

 

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања