MH 5M

Средни мобилни високопритисни апарати со топла вода со контролен систем за активирање при проток на вода.

Цврст индустриски дизајн, беспрекорни перформанси и продуктивност – професионално решение.

MH 5M серијата продолжува да комбинира ниски оперативни трошоци со високи перформанси, едноставна употреба, помал шум и голема ефикасност при чистењето. Наградуваниот дизајн е лесен за употреба и сервис. Контролниот систем за активирање при проток на вода придонесува за уште поудобно користење на апаратите и ветува издржливост и доверливост. EcoPower бојлер системот нуди > 92% ефикасност за значително намалена потрошувачка на гориво и пониски оперативни трошоци.

  • FA = Flow-activated control system – контролен систем за активирање при проток на вода – создаден за намалување на трошоците.

Спецификации

MH 5M – 200/960

MH 5M – 200/960 X

MH 5M – 210/1100

 MH 5M – 210/1100 X

Електричен кабел (M) 

   

Потрошувачка на струја (KW) 

 

7,9

 

7,9

Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 

400/3/50/12,2 

400/3/50/12,2 

 

 

400/3/50/15,4 

 

 

400/3/50/15,4 

Повратен удар (KG/FORCE) 

5,1

5,1

 

6,1 

 

5,0

Проток на вода QMAX/QIEC (L/H) 

960/900 

960/900 

 

1100/1050 

 

1100/1050 

Температура на вода (ВОДА/ПАРЕА) (°C) 

90/150 

90/150 

 

90/150 

 

90/150 

Работен притисок (BAR/MPA) 

200/20

200/20

 

210/21 

 

210/21 

Вртежи на моторот (RPM) 

1450 

1450 

 

1450

 

1450

Потрошувачка на гориво DT 45 °C (KG/H) 

3,9

3,9

 

 

4,7

 

 

4,7

Резервоар за гориво ( L ) 

30

30

 

30

 

30

Резервоар за хемикалии (L) 

10+10 

10+10 

10+10 

10+10 

Големина на дизна

0475

0475

0,550

0,550

Број на клипови

Керамички клипови

Димензии ДxШxВ (MM) 

1190x702x987 

1190x702x987 

1190x702x987 

1190x702x987 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MH 5М 200/960

MH 5М 200/960 XT

MH 5M 210/1100

MH 5M 210/1100 XT

Црево ДН8 10М

 

 

Црево ДН8 20М

 

 

ЕРГО 2000 пиштол

Дизна Tornado 0475 сива

 

 

Цевка Tornado plus 1120mm

Филтер за вода комплет

Котур

 

 

Дизна 0550 зелена

   

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања