SALTIX 10

Компактна правосмукалка за секојдневна употреба.

SALTIX 10 e идеална правосмукалка за чистење хотели, канцеларии и продавници. Моќниот мотор и високо квалитетната усисна папуча обезбедуваат супериорна ефикасност, а издржливиот дизајн осигурува доверба во правосмукалката за секојдневна употреба.

На SALTIX 10 постои место за сè. Вградениот простор за алат, држачите за помагалата и закачалката за кабелот ја прават SALTIX 10 навистина пријатна за користење.
Просторот во нејзиниот контејнер може целосно да се исполни, а исто така лесно се менуваат и кесите додека нејзината тежина и дизајн ја прават лесна за пренесување за време на работата.

Спецификации SALTIX 10
Ел. кабел (M) 10
Моќност PMax (W)
1200
Моќност PIEC (W) 1100
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50-60
Проток на воздух (L/M) 1980
Подпритисок (MBar/KPA) 220/22
Бучавост (DB-A) 50
Волумен на контејнер (L – Max) 10
Должина на црево (M) 1,9
Димензија ДхШхВ (MM) 395x340x390
Тежина (kg) 5,2

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Saltix 10

Не’рѓосувачки челик

 

Автоматски он/оф за ел. апарати

 

Штекер за дополнителен алат

 

Држач за црево

 

Филтер кеса 1 парче

Рачка за контејнер

 

Црево 1,9м фи32

Црево 2,5м фи32

 

Црево 3,5м фи32

 

Цевки 2×500мм пластични

 

Цевки 2×500мм алуминиумски

Цевка 930мм фи36 телескопска

 

Адаптер за алат

 

Папуча универзална за под

Папуча

 

Папуча за фуги

Папуча четка

Филтер

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања