TW 300/HOME CLEANER

Компактен професионален длабински чистач на меки и тврди подови, како и тапациран мебел – лесен за употреба и транспорт.

Килимите и тврдите подови ќе Ви причинуваат задоволство, доколку се чисти. Ние имаме одговор на прашањето: како и со што.

Со нашиот HOME CLEANER успешно ќе ги чистите и одржувате килимите, тврдите подови и тапацираниот мебел. Со мали промени, силната 1000 W правосмукалка, лесно се претвора во длабинско-воден чистач или смукач на течности. Нашиот апарат има три функции: Распрскување и водено усисување – усисување на течности – усисување на прав.

Моделот HOME CLEANER е совршен за употреба во домаќинството.

Спецификации TW 300 TW 300 CAR HOME CLEANER
Електричен кабел (М) 7,5 7,5 7,5
Моќност PMax (W) 1000 1000 1000
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50 230/1/50 230/1/50
Проток на воздух  (L/M) 2400 2400 2400
Подпритисок (MBar/KPA) 190 190 190
Работна површина (MM) 260 260 260
Проток на вода (L/M) 2 2 2
Работен притисок BAR/MPA) 2 /0,2 2 /0,2 2 /0,2
Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 8/8 8/8 8/8
Димензија ДхШхВ (MM) 390x390x520 390x390x520 390x390x520
Тежина (kg) 9,5 9,5 9,5

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

HOMECLEANER

TW300

TW300 CAR

Црево 3м фи32

Цевки 2×500мм фи36 алуминиумски

     

Цевки 2×505мм фи36 метални

 

Папуча за тапацир

   

Папуча за суво

     

Папуча за суво и мокро

   

Папуча за тапацир

     

Папуча за тепих

 

 

Папуча четка

   

Филтер

     

Галерија

Преземања