SCRUBTEC 8

Голем апарат за чистење на подови со заменлива платформа за четка и AccuTrack.

SCRUBTEC 8 серијата на апарати за чистење на подови од Nilfisk-ALTO претставува значаен чекор напред во ефикасната опремата за чистење. Секој од моделите во опсегот ги користи најновите технологии развиени низ годините работно искуство.

Оваа серија на апарати е навистина уметност во чистачката ефикасност. Врвните перформанси на SCRUBTEC 8 апаратите внесуваат нова димензија во чистењето на големи површини на подови. Кога чистењето и сушењето е волку ефикасно, трошоците се оптимизирани, а придобивките очигледни

Спецификации SCRUBTEC 866 SCRUBTEC 871 SCRUBTEC 886
Извор на енергија 24 V Батерија 24 V Батерија 24 V Батерија
Мотор на четката (W) 2 x 560 2 x 560 2 x 560
Движење 330 330 330
Усисен мотор (W) 550 550 550
Теоретска можност на чистење (M²/H) 3170 3410 4130
Работна површина (MM) 660 710 860
Проток на вода (L/M) 0 – 3,8 0 – 3,8 0 – 3,8
Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 85/85 85/85 85/85
Ширина на усисна папуча (MM) 810 890 1070
Притисок на четка (KG) 68 68 68
Вртежи на четка (RPM) 200 200 200
Димензии ДxШxВ (MM) 1550x710x1120 1570x760x1120 1620x910x1120

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SCRUBTEC 866

SCRUBTEC 871

SCRUBTEC 886

Кабелска верзија

 

   

Батериска верзија

Полнач вграден на апаратот

Батерии

24 V GEL

24 V GEL

24 V GEL

Прилагодлив притисок на четка

Четка за под

510мм полипропилен цилиндрична

530мм полипропилен

2 x 305мм полипропилен

Усисни гуми

 

Галерија

Преземања