SCRUBTEC 337.2 –Импресивна продуктивност и покрај малиот профил

Лесно четкање и сушење дури и на најтешко достапните области благодарение на ротирачката четка и интегрираната усисна гума.

SCRUBTEC 337.2 е дизајниран со нови опции кои ја зголемуваат вашата продуктивност, го оптимизираат маневрирањето и го зачувуваат драгоценото време, енергија и пари додека сè уште се добиваат одлични резултати во чистењето. SCRUBTEC 337.2 може да четка и суши во сите правци, нанапред или наназад, додека водата останува во внатрешноста додека се работи.

Тој е идеалниот компактен апарат за чистење на подови за средни претпријатија како авто-дилери, бензински пумпи, мали продавници, гаражи итн. Неговата тивка бучавост го прави погоден за дневно чистење и во области кои се чувствителни на висока бучава.

scrubtec 337.2 vest sl1

Покрај неговите уникатни способности за маневрирање, SCRUBTEC 337.2 ја зголемува продуктивноста со тоа што е исклучително лесен за ракување – речиси нема потреба за тренинг на оној кој го управува, исто како што и неговото одржување е сведено на минимум поради неговите лесно достапни компоненти. Компактен апарат за чистење на подови – кој работи за вас!

Додатни карактеристики:

 • Ниското ниво на бучава овозможува секојдневно чистење, дури и во простории чувствителни на бучава
 • Лесно прилагодлив држач за четката за совршена контрола на влечната сила
 • Ергономичен и лесен за користење, без потреба од обука за користење
 • Прилагодување на протокот на вода
 • Брзо и едноставно одржување бидејќи сите компоненти се лесно достапни
 • Провиден капак за нечистата вода за лесна проверка и контрола на функционалноста
 • Ергономична прилагодлива рачка со можност за преклопување за едноставен транспорт и складирање
 • Екстремно компактен
 • Тркала кои го ублажуваат ударот при чистење близу ѕидови
 • Реален систем од два резервоара складирани во заеднички простор
 • Голема рачка за носење на резервоарите за лесно полнење и празнење на течностите
 • Патентиран систем со еластичен ремен за лесна инсталација и отстранување на усисните гуми без употреба на алат.
 • Индикатор на нивото на енергија во акумулаторот

За повеќе информации погледнете го следното видео: