Kвалитетот на работата е најважен за нас, затоа развивањето на цврстите односи со клиентите е наш приоритет. Длабокото познавање на бизнисот на нашите клиенти е она што ни овозможува да им го понудиме квалитетниот совет и услуга што ги очекуваат.

Ние постојано ги оценуваме нашите перформанси и бараме редовен фидбек од клиентите за да добиеме јасна слика до каде сме, што сме сработиле добро и каде може да се поправиме. На овој начин изградивме доверливи меѓусебни односи.

Нашите клиенти опфаќаат, како мали и средни претпријатија, така и најголемите и најпознатите компании на пазарот, вклучувајќи го владиниот сектор и глобалните приватни брендови, меѓу кои, компаниите од автомобилската индустрија, реномираните банки, амбасади, компаниите од прехранбената индустрија, земјоделството и градежништвото, бензински станици, магацини, хотели и ресторани, трговски центри и супермаркети, како и многу други.

Горди сме да ги вброиме меѓу нашите клиенти некои од најголемите и докажани компании во државата, но бидете сигурни дека сите наши клиенти, мали или големи, се еднакво важни за нас!

 

Хотели, ресторани, казина

 • apex
 • apolonia
 • enriko
 • bistra
 • hotel epinal bitola
 • hotel continental
 • holidej in
 • karpos
 • hotel romantique veles
 • le grand casino
 • olimpia
 • mozart
 • palas
 • pelister
 • restoran uranija
 • vodenica
 • viktoria
 • senigalia
 • zurnal

Маркети, трговски центри, спортски сали

 • boris trajkovski
 • froca
 • gtc
 • jane sandanski
 • kam
 • saem
 • soravia
 • tamaro
 • tinex
 • tush
 • vero
 • zhi va

Градежништво, индустрија, фармација

 • adora
 • bortas
 • Feni industrija
 • granit
 • jaka80
 • johnson matthey
 • knauf
 • makedonija lek
 • makstil ad
 • mikrosam
 • titan
 • mzt learnica
 • rapid bild
 • rade koncar
 • van hool
 • zikol

Индустрија за храна и пијалоци

 • droga kolinska
 • pekabesko
 • pivara
 • prilepska pivarnica
 • skovin
 • swisslion
 • vitaminka
 • zk pelagonija

Автомобилска индустрија и здруженија на возачи

 • automotiv grup
 • kadis
 • makautostar
 • mi da
 • olympia
 • pss
 • zdruzenie na vozaci

Сервиси за чистење

 • bonus
 • hausmajstor
 • hauzmajstor plus
 • securicom
 • serta
 • tehnocist

Државни институции и амбасади

 • agencija za vrabotuvanje
 • Amerikanska ambasada
 • bugarska
 • elem
 • evn
 • germanska
 • holandska
 • mnr
 • mvr
 • osnoven sud skopje
 • sobranie
 • sojuz
 • statistika
 • sudski sovet
 • svedska
 • telekom

Институции за образование и култура

 • 25maj
 • detska radost
 • Fakultet za dramski umetnosti
 • feit
 • muzicka
 • nova
 • praven
 • rosica
 • stul
 • sveti kliment
 • teatar

Конфекции и продавници за мода

 • bargala
 • bata
 • bella
 • bitsiani
 • geox shoes
 • hugo boss
 • makprimat
 • mango
 • okaidi
 • peko
 • sport m
 • springfield
 • timberland

Банки

 • alpha
 • ckb
 • halk
 • pro credit
 • stopanska
 • tutunska banka
 • uni banka

Здравствени институции

 • Fond za zdravstveno osiguruvanje
 • opsta bolnica
 • organdziski
 • pirana
 • promedika
 • sistina