Апарати за водено чистење подови

Апарати за чистење на подови со буткање или возење, едноставни за употреба, високо ефикасни и екстремно издржливи. Нашите апарати за полирање ја надминуваат потребата за рибање, чистење, шампонирање и суво/водено полирање.