SPINTEC 551 UH

SPINTEC 551 UH е лесен за употреба електричен апарат за полирање со 1500 вртежи во минута.

PINTEC 551UH е идеално погоден за дневно чистење во болници, хотели, продавници на мало, како и за сервиси за чистење. Ви обезбедува голема сигурност благодарение на сигурносното копче, безбедносниот прекинувач и кабелот со голема видливост.

SPINTEC 551 UH Ви нуди подобрена ергономија во ракувањето, балансот и преносот, бидејќи се додадени посебни карактеристики како: мек стисок, кука за кабелот, држач за приклучокот, кус осигурувач, подолг кабел (15 м), вообичаени приклучни делови, и подобрена сервисност.

Карактеристики:

 • Големи тркала
 • Офсет мотор за поголема стабилност
 • Ергогомична рачка
 • Рапава челична цевка и конструкција отпорна на удари и чукнувања без кршење
 • Кука за кабел, при што кабелот лесно се намотува на машината
 • Исфрлен винил браник кој ги заштитува препреките и машината од оштетувања
 • Спремен за употреба
 • Лесен за користење
 • Лесно одржување и сервисирање
 • Тивко работи
 • Работи на приклучок за електрична струја
 • Издржлива
Спецификации SPINTEC 551 UH
Електричен кабел (M) 15
Брзина – вртежи на четката (RPM) 1500
Потрошувачка на струја (W) 1100
Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 230/1/50
Работна површина (MM) 510
Димензии ДxШxВ (MM) 1261x536x824
Тежина (KG) 41

 

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SPINTEC 551 UH

Кабелска верзија 15м

Батериска верзија

 

Прилагодлива рачка

Држач за кабел

Галерија

Преземања