SCRUBTEC 453

Средно голем беспрекорно продуктивен апарат за чистење на подови – брз и ефикасен.

Линијата SCRUBTEC 453 нуди брзо, ефикасно и евтино чистење. Беспрекорно продуктивен, овој апарат овозможува брз поврат на инвестицијата и претставува најдобра вредност за трошоците во областа на апаратите за чистење на подови. Апаратот доаѓа спремен за употреба, со батерии и вграден полнач.

Погодни за лесно, ефикасно чистење на подови во болниците, малопродажни места, производствени погони, салони за автомобили, гаражи, магацини, ресторани, хотели, и секаде кадешто е важно одржуваањето на чисти подови.

Технички податоци

SCRUBTEC 453 B Combi

Извор на енергија

Батерии

Макс. Брзина (KM/H) 

4

Напон (V/HZ)

24

Мотор на четката (W) 

480

Вртежи во минута (RPM)

154

Усисен мотор (W) 

330

Теоретска можност на чистење (M²/H) 

2120

Работна површина (MM) 

450 

Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 

40/45 

Ширина на усисна папуча (MM) 

760

Притисок на четка (KG) 

34

Димензија на четка (MM) 

450 

Димензии ДxШxВ (MM) 

1180x760x1060

Тежина (KG) 

134, без батерија

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SCRUBTEC 453 B Combi

Кабелска верзија

 

Батериска верзија

Полнач вграден на апаратот

Батерии

12 V 105Ah GEL

Полнач

Четка за под 530мм полипропилен

Усисни гуми 740мм сет

Галерија

 

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања