SCRUBTEC 130 E

Мал компактен апарат за чистење на тврди површини и теписи – брз и ефикасен

SCRUBTEC 130 е интересен избор за мали продавници, училишта, ресторани, кафулиња, бензински пумпи, пекари, синџири за брза храна, хотели, компании за чистење итн., како и чистење во домот.Дизајниран за чистење на претежно тврди површини, но исто така со додавање на дополнителен комплет, апаратот се подготвува за чистење на теписони или мали површини на текстилни подови.Овозможува континуирано чистење до 15 минути, благодарение на резервоарот за чиста вода (детергент) од 3 литри и резервоарот за нечиста вода од 4 литри. Користењето на SCRUBTEC 130 е лесно – дури и кога просторот е ограничен – со спуштањето на рачката, може да се исчисти и под мебел, полици итн, а потребни се само две копчиња за удобно да се контролира машината. Поради малата тежина и компактниот дизајн, апаратот може лесно да се носи и транспортира на неколку локации во текот на денот.

Технички податоци

SCRUBTEC 130 E

Извор на енергија

Електрична

Напон (V/HZ)

220-240/ 50-60

Снага (W) 

800

Вртежи во минута (RPM)

2100

Усисен мотор (W) 

330

Теоретска можност на чистење (M²/H) 

630

Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 

3/4 

Димензија на четка (MM) 

321 

Димензии ДxШxВ (MM) 

400x360x1150

Тежина (KG) 

12

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SCRUBTEC 130 E

Кабелска верзија

Батериска верзија

 

Полнач вграден на апаратот

 

Батерии

 

Полнач

 

Четка за под

310mm цилиндрична

Усисни гуми

Галерија

 

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања