SPINTEC 443/ 443 H / 443 DS

SPINTEC 443

Апарат за цврсти подови, теписи и полирање со еден диск (430 мм) за средно тешки работни задачи.

Апаратот SPINTEC 443 е наменет за чистење, влажно/суво полирање, шампонирање и комплетна нега на подлни облоги.

SPINTEC 433 се карактеризира со подобрена ергономијата во ракувањето, рамнотежата и транспортот, како и нови специјални функции како: кука за кабел, подолг кабел, подобрени услови за сервисирање. Офсет палубата е само 12 см висока, со цел да се овозможи ефикасно чистење под мебел и радијатори. SPINTEC 443 е исто така многу тивок и може да се користи во болници. Сигурностното копче, автоматскиот клик за вклучување / исклучување, металната рамка, големите тркала и амортизери, сите споени во модерен дизајн претставуваат доказ за стабилноста, трајноста и лесното чистење на апаратот.

Спецификации SPINTEC 443 SPINTEC 443 H SPINTEC 443 DS
Ел. кабел (м) 15 15 15
Брзина – вртежи на четката (RPM) 180 410 185/370
Потрошувачка на струја (W) 1100 1500 1100/1500
Електричен приклучок (V/~/HZ/A)
230/1/50 230/1/50 230/1/50
Работна површина (MM) 430/17″ 430/17″ 430/17″
Димензија ДхШхВ (MM) 438x595x1250 438x595x1250 438x595x1250
Тежина (kg) 37 40 40

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SPINTEC 443

SPINTEC 443 H

SPINTEC 443 D

Кабелска верзија 15м

Батериска верзија

 

   

Ергономска рачка

Држач за додатоци

Галерија

Преземања