SCRUBTEC 651 / 653 / 661

Средно големи апарати за чистење на подови со заменлива платформа за четката.

SCRUBTEC 6 серијата, претставува избор за корисниците на кои им е потребно чистење на големи површини. Покрај заменливата платформа на четката, другите карактеристики вклучуваат исклучително ниско ниво на бучава, прилагодлив работен притисок и контролна табла, дизајнирана за редуцирање на типичните операторски грешки.

Апаратите од оваа серија се погодни за лесно, ефикасно чистење на подови во болниците, малопродажни места, производствени погони, салони за автомобили, гаражи, магацини, ресторани, хотели, и секаде каде што е важно одржуваањето на чисти подови.

  • Заменлива платформа за четка со 2 големини на дискот (53 и 61 см) или 51 см цилиндрична
  • 55 литарски резервоари за чиста и нечиста вода
  • Прилагодлив работен притисок – најдобри резултати во сите услови
Спецификации SCRUBTEC 651 SCRUBTEC 653 BL SCRUBTEC 661
Извор на енергија Батериска Батериска Батериска
Макс. Брзина (KM/H) 5.6 5.6 5.6
Напон (V/HZ) 24 24 24
Мотор на четката (W) 2×400 480 2×350
Движење 200 200 200
Усисен мотор (W) 370 370 370
Теоретска можност на чистење (M²/H) 2860 2970 3420/2055
Работна површина (MM) 510 530 610
Проток на вода (L/M) 0.55-1.1 0.55-1.1 0.55-1.1
Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 55/55 55/55 55/55
Ширина на усисна папуча (MM) 760 760 810
Притисок на четка (KG) 28 25 20/40
Вртежи на четка (RPM) 570 135 230
Димензија на четка (MM) 2×510 530 2×305
Димензии ДxШxВ (MM) 1250x575x1090 1320x540x1090 1310x650x1090
Тежина (KG) 158 158 158

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SCRUBTEC 651 BCL COMBI

SCRUBTEC 653 BL COMBI

SCRUBTEC 661 BL COMBI

Кабелска верзија

 

   

Батериска верзија

Полнач вграден на апаратот

Батерии

12 V 105Ah GEL

12 V 105Ah GEL

12 V 105Ah GEL

Полнач

Придвижување со тракција

Прилагодлив притисок на четка

 

Четка за под

510мм полипропилен цилиндрична

530мм полипропилен

2 x 305мм полипропилен

Усисни гуми

740мм сет

740мм сет

840мм сет

Галерија

Преземања