SCRUBTEC 553

Средно големи беспрекорно продуктивни апарати за чистење на подови – брзи и ефикасни.

Линијата SCRUBTEC 5 нуди брзо, ефикасно и ефтино чистење. Беспрекорно продуктивни, овие апарати овозможуваат брз поврат на инвестицијата и претставуваат најдобра вредност за трошоците во областа на апаратите за чистење на подови.

Погодни за лесно, ефикасно чистење на подови во болниците, малопродажни места, производствени погони, салони за автомобили, гаражи, магацини, ресторани, хотели, и секаде кадешто е важно одржуваањето на чисти подови.

Спецификации SCRUBTEC 553 E SCRUBTEC 553 B SCRUBTEC 553 B COMBI SCRUBTEC 553 BL SCRUBTEC 553 BL COMBI
Извор на енергија Електрична Батериска Батериска Батериска Батериска
Макс. Брзина (KM/H) 4 4 4 4.5 4.5
Напон (V/HZ) 220/240-50/60 24 24 24 24
Мотор на четката (W) 1100 480 480 480 480
Движење
со помош на четките 200 200
Усисен мотор (W) 550 370 370 370 370
Теоретска можност на чистење (M²/H) 2120 2120 2120 2385 2385
Работна површина (MM) 530 530 530 530 530
Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 42/42 42/42 42/42 42/42 42/42
Ширина на усисна папуча (MM) 760 760 760 760 760
Притисок на четка (KG) 32 25 25 25/35 25/35
Димензија на четка (MM) 450 450 450 450 450
Димензии ДxШxВ (MM) 1185x541x1050 1185x541x1050 1185x541x1050 1185x541x1050 1185x541x1050
Тежина (KG) 134, без батерија 137 137 152 152

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SCRUBTEC 553 B

SCRUBTEC 553 BL

SCRUBTEC 553 BL Combi

Кабелска верзија

   

Батериска верзија

 

Полнач вграден на апаратот

   

Батерии

   

12 V 105Ah GEL

Полнач

 

Придвижување со тракција

   

Прилагодлив притисок на четка

 

Четка за под 530мм полипропилен

   

Усисни гуми 740мм сет

Галерија

Преземања