Високопритисни апарати

Ви ја претставуваме нашата серија на високопритисни апарати за чистење на дворови, фарми, автомобили, индустриски и градежни објекти. Nilfisk нуди високопритисни апарати од 100 до 230 бари, со опција за работа на струја, бензин или дизел мотор.