Новости

MC 3C и MC 4M – иновативна палета на високопритисни апарати што нуди намалени трошоци при работа и полесно ракување
Nilfisk-ALTO нуди иновативна палета на високопритисни апарати на ладна вода, давајќи ви ја предноста на лесно и интуитивно ракување воопшто.
Повеќе...
SCRUBTEC 337.2 –Импресивна продуктивност и покрај малиот профил
Лесно четкање и сушење дури и на најтешко достапните области благодарение на ротирачката четка и интегрираната усисна гума. SCRUBTEC 337.2
Повеќе...
SCRUBTEC 343.2 – Максимална изведба на мал и удобен апарат
Апаратот SCRUBTEC 343.2 е мал, компактен апарат за чистење на подови со функционалност и можности какви што нудат многу поголемите
Повеќе...
MAXXI II – Вашиот најдобар избор на стабилна смукалка за суво и мокро смукање
MAXXI II е платформа која ја комбинира продуктивноста, високиот квалитет и едноставноста за работа во една смукалка за суво и
Повеќе...
Аеро 21/26/31 Нова серија влажни и суви смукалки дигнати на ново ниво на продуктивност
Нова конкурентна генерација на професионални и компактни смукалки за суво и влажно смукање. Аеро 21/26/31 доаѓа во две верзии во
Повеќе...
SCRUBTEC 337 – идеален апарат за подови со одлична моќ и покрај малиот профил
Револуционерно ново размислување во мала единица. SCRUBTEC 337 не е само уште еден мал апарат за чистење подови. Претставува радикално
Повеќе...
SCRUBTEC 234 Компактен апарат за чистење подови
Ако чистењето на подови досега не ви претставуваше задоволство, отсега ќе ви стане омилено со нашиот SCRUBTEC 234 C Електричниот
Повеќе...
ТЕХНОМА 2012
Професионалната опрема за чистење Nilfisk Alto, повторно ја претставува својата програма на саемот ТЕХНОМА 2012. Од 16ти до 20ти октомври
Повеќе...
Нова генерација на високо притисни апарати – ПОСЕЈДОН 5, 6 и 7
Целта на овој нов асортиман е да Ви понуди севкупно намалување на трошоците за чистење, а новиот асортиман е проучуван
Повеќе...
SPINTEC 551 UH – Спремен за употреба и лесен за одржување апарат за полирање
SPINTEC 551 UH Ви дава одлична снага без оглед на малиот профил! Идеалниот баланс и големите тркала го прават пренесувањето
Повеќе...