SCRUBTEC 234 Компактен апарат за чистење подови

Ако чистењето на подови досега не ви претставуваше задоволство, отсега ќе ви стане омилено со нашиот SCRUBTEC 234 C

Електричниот SCRUBTEC 234 C е совршен за одржување на мали површини цврсти подови, како камен, плочки, цемент, мермер, гума, винил, итн. Тој е лесен и пренослив и чисти во два правци, нанапред и наназад. Благодарение на цилиндричната четка во предниот дел, тој може да чисти и во ќошевите на ѕидовите, оставајќи го подот 100% сув. Опремен е со посебни резервоари за чиста и нечиста вода за лесно полнење и празнење.

Модел и спецификации

SCRUBTEC 234 C

  • 4 пати побрзо од џогирање, ги отстранува нечистотиите
  • Уникатниот дизајн овозможува чистење под мебелот и на рабовите на подот
  • Чисти со помош на четките и смука во два правци, нанапред и наназад
  • Лесен за транспорт

Без разлика дали имате потреба од производ од комерцијалната линија или повеќе од индустриската, бидете сигурни дека ова е соодветниот производ за вас во однос на моќта на чистење и ергономичноста.
Ако користите џогер, веројатно трошите околу два часа за да исчистите површина од 300 метри2, а за да ја извршите таа работа чекате да заврши работното време. Со
SCRUBTEC 234 C можете слободно да ја исчистите истата површина потемелно и за третина од потрошеното време. Тој е екстра тивок, така што нарушувањето на работата во вашата околина е минимално.

scrubtec 234 sl1

За повеќе информации погледнете го следното видео: