Новости

SPINTEC 443 – Диск машина за полирање – за ефикасно секојдневно чистење на Вашите подови!
SPINTEC 433 Ви ја нуди оваа диск машина за полирање, која ќе Ви помогне да ги исчистите лесно и ефикасно
Повеќе...
Чисти, светнати подови со Eco BrilliancePads и чиста вода
Комбинацијата на Нилфиск-АЛТО со Eco Brilliance Pads и чиста вода дава одлични резултати на чистење Eco Brilliance имаат покрута влошка
Повеќе...
СПЕЦИЈАЛЕН САЕМСКИ ПОПУСТ
Искористете го специјалниот саемски попуст од 5 – 7% на целата гама на производи, само на Технома 2011! И оваа
Повеќе...
SCRUBTEC R 4 / SCRUBTEC BOOST R 4 – идеална машина за секојдневно чистење
Машината SCRUBTEC R 4 е погодна за разни типови на површини, простори и примени – и ги задоволува скоро сите
Повеќе...
POSEIDON 2 – идеален високопритисен апарат за секојдневните работни задачи
POSEIDON 2 линијата е наменета за ниско интензивна употреба и рутински полу-професионални работни задачи Компактните POSEIDON 2 апарати нудат совршени
Повеќе...
SALTIX 10 – Долготрајна, лесна и наклонета кон корисникот смукалка
Сосема е во ред да се оценува SALTIX 10 според нејзините карактеристики SALTIX 10 е основна, добро-конструирана, целосно доверлива смукалка
Повеќе...
EcoPads = почисти подови за позелен свет
EcoPads – го прават светот позелено место. Филтерот од полиестер во нашите падсови доаѓа од потрошувачкиот и индустриски рециклиран отпад
Повеќе...
Пиштолот распрскувач награден за корисничка удобност
ERGO 2000 пиштолот распрскувач за високопритисни апарати штотуку се здоби со една од ценетите награди за дизајн поради неговото високо
Повеќе...
NEPTUNE 2 SPECIAL – мобилен компактен високопритисен апарат
NEPTUNE 2 SPECIAL – високопритисен апарат со мотор од 1450 вртежи во минута NEPTUNE 2 SPECIAL е опремен со мотор
Повеќе...
FLOORTEC 480 M – мануелен апарат за чистење (метење) на подови
FLOORTEC 480 M, идеален за внатрешно и надворешно одржување на цврсти подови. FLOORTEC 480 M е идеално решение за метење
Повеќе...