Чисти, светнати подови со Eco BrilliancePads и чиста вода

Комбинацијата на Нилфиск-АЛТО со Eco Brilliance Pads и чиста вода дава одлични резултати на чистење

Eco Brilliance имаат покрута влошка за подобра издржливост. Eco Brilliance примарно е изработен за меки камења или бетонски подови, но исто така ќе даде одлични резултати на други типови на подови и полирани површини како што е мермер, терацо, гранит, пластика и линолеум.

Обновува, чисти и светнува

 • vest eco brilliance pads 1ЧЕКОР 1 – ЦРВЕНА
  Користете го овој филц за отстранување на стари и истрошени површини, остава мат финиш
 • vest eco brilliance pads 2ЧЕКОР 2 – СИНА
  Користете го овој филц за отстранување на грабнатини, пукнатини и нерамнини, остава мат финиш
 • vest eco brilliance pads 3ЧЕКОР 3 – ЖОЛТА
  Филц за секојдневно чистење со отстранување на нечистотија и гребнатини, остава сатенска површина која е лесно да се одржува чиста
 • vest eco brilliance pads 4ЧЕКОР 4 – ЗЕЛЕНА
  Филц за секојдневно чистење со отстранување на нечистотија и гребнатини, остава сјајна површина. Суво-чистење со користење на машина со голема брзина за високо-сјаен финиш, зависно од типот на подната подлога.

Eco Brilliance асортиман

 • Секојдневно чистење без детергенти
 • Ги светнува подните подлоги до посакуваниот сјај
 • Обновува стари и истрошени подови и го обновува сјајот
 • Можат да се користат влажни или суви со брзина од 150 до 1,800 вртежи во минута и нудат многу помазен, почист засек одошто традиционалните филцови