POSEIDON 2 – идеален високопритисен апарат за секојдневните работни задачи

POSEIDON 2 линијата е наменета за ниско интензивна употреба и рутински полу-професионални работни задачи

Компактните POSEIDON 2 апарати нудат совршени перформанси, опремени се со професионална опрема и нудат лесно складирање и ракување.

vest-12_1

Овие апарати претставуваат комбинација од високи перформанси за зголемена ефикасност, непобедлива ергономија и издржливост при секојдневното ниско интензивно, рутинско чистење на простори.

POSEIDON 2 е дизајниран за секојдневна полу-професионална употреба и главно се употребува од страна на трговци, на малите градежни објекти, во мали гаражи и сервиси. Типичната група клиенти се карактеризира со потребата од компактна машина, лесна за складирање и движење.

Сите модели се опремени со професионална Ergo опрема, како наградуваниот Ergo 2000 пиштол, карактеристичен поради најмалата потребна сила за активација и ракување на пазарот, заедно со професионалните Ergo Plus цевки.

Линијата POSEIDON 2 вклучува еден стандарден модел, како и два модели со котур, додатно црево и две цевки.

Главните карактеристики на овој апарат опфаќаат:

  • Пумпа со автоматско вклучување/исклучување
  • Бакарна цилиндрична глава
  • Пумпа со 3 клипови (од не’рѓосувачки челик, керамички обложени)
  • Ergo 2000 Пиштол
  • Ergo Plus цевки со додатоци
  • Регулација за проток на вода
  • Вбризгувач на хемикалии
  • Резервоар за хемикалии
  • Лесен за складирање и маневрирање