SCRUBTEC R4

Лесен за користење, батерски управуван апарат за чистење на подови со возење со on-board полнач

SCRUBTEC R 4 е еден од најпознатите платформи во нашата палета, погоден за различни видови на простори и апликации.

SCRUBTEC R 4 е многу конкурентен, благодарение на цената, ергономијата, перформансите, иновацијата, функциите и сигурноста.

Нивото на бучава е многу ниско, а ергономичоста и компактниот дизајн овозможува чистење речиси насекаде. Пред сè, новиот патентиран „Магичен“ палубен систем (поврзан со воланот) овозможува ориентацијата на палубата да го следи воланот за да се гарантира најдобри перформанси на чистење оставајќи го подот сув со максимална удобност и минимален напор.

Типична примена има во супермаркети, болници, канцелариски згради, здравствени установи, спортски центри и образовни објекти.

Карактеристики:

  • Внатрешната параболична усисна гума совршено ја опфаќа површината за чистење без да остави траги.
  • Ергономски седишта и волан.
  • Патентирана автоматска контрола на брзината, која значително ја зголемува безбедноста на операторите.
  • Компактен дизајн кој го прави чистењето на тешко достапните простори брзо и лесно.
  • Ниско ниво на бучава
  • Стабилна и исклучително разновидна машина погодна за различни области на примена.

За повеќе информации погледнете го видеото на следниот линк

Спецификации SCRUBTEC R466 SCRUBTEC R471 SCRUBTEC R471C
Извор на енергија Battery Battery Battery
Макс. Брзина (KM/H) 6 6 6
Напон (V/HZ) 24 24 24
Мотор на четката (W) 2х400 480 2х350
Движење 300 300 300
Усисен мотор (W) 420 420 420
Теоретска можност на чистење (M²/H) 2960 4260 4260
Работна површина (MM) 660 710 710
Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 80/80 80/80 80/80
Ширина на усисна папуча (MM) 890 890 890
Притисок на четка (KG) 30-48 32-50 35
Вртежи на четка (RPM) 230 230 720
Димензија на четка (MM) 2х330 2х355 2х690
Димензии ДxШxВ (MM) 1355х670х1200 1355х750х1200 1355х810х1200
Тежина (KG) 299 301 304

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања