SCRUBTEC 337

Батериски напојуван апарат идеален за мали простори

SCRUBTEC 337 е апарат за чистење на подови, кој работи на батерии и преставува уникатна комбинација на компактен дизајн, начин на чистење и ефикасно сушење на подовите. Независно од неговата величина, моќта на чистење е воодушувачка. SCRUBTEC 337 е идеален за лесно до средно чистење на цврсти подови.

Опремен со акумулатори, вграден полнач, четка и полиуретантски гуми за смукање кои се отпорни на масло, уникатниот дизајн на ротирачките гуми за смукање ветува перфектно собирање на водата.

SCRUBTEC 337 не е само уште еден мал апарат за чистење подови. Претставува радикално нов правец на размислување, и иновација од еден од лидерите во индустријата. Уникатниот ротирачки концепт овозможува чистење и сушење во двата правци – нанапред или наназад, додека водата останува во внатрешноста помеѓу четките. Чистењето станува побрзо, подобро и полесно.

Врвниот компактен дизајн и одличното маневрирање овозможува пристап до тешко достапните области кои другите машини не можат да ги исчистат.

Спецификации SCRUBTEC 337
Напон (V) 12
Мотор на четката (W) 240
Усисен мотор (W) 200
Проток на воздух (L/SEC) 17,8
Подпритисок (KPA) 6,9
Бучавост (db(A)) 64
Теоретска можност на чистење (M²/H) 1480/890
Работна површина (MM) 370
Резервоар за чиста/нечиста вода (L) 11/12
Ширина на усисна папуча (MM) 470
Дијаметар на четка/падс (ММ) 370/355
Притисок на четка (KG) 27
Вртежи на четка (RPM) 140
Димензии ДxШxВ (MM)
730x470x580
Тежина со/без батерии (KG) 44/64

Стандардна опрема

Стандардна опрема

SCRUBTEC 337.2

Кабелска верзија

 

Батериска верзија

Полнач вграден на апаратот

Батерии

12V 55Ah GEL

Полнач

Четка за под

370mm полипропилен

Усисни гуми

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања