FLOORTEC 480 M

Рачно-управуван метач – голем и стабилен.

Рачно-управуван робустен метач за мали области. Прилагодлива главна и странична и метла, со преклопувачка рачка. Робустен голем контејнер со рачка за носење. Совршен за домашна употреба.

Совршен за метење на мали количества на сува прав, песок, чакал, конзерви, тапи, цигари, и др. Солидната не-корозивна рамка го прави овој рачен метач многу стабилен. Главната и странична метла овозможуваат исклучителна ефикасност на овој рачен компактен метач, 5 пати побрз од традиционалната метла.

Спецификации FLOORTEC 480 M
Извор на енергија Рачно управување
Теоретска можност на чистење (M²/H) 3360
Работна ширина (MM) 450
Работна ширина со 2 странични четки (MM)
840
Волумен на контејнер (L)
34
Диаметар на странична четка (MM) 260
Главна четка (MM) 150
Димензии ДxШxВ (MM) 1300 x 840 x 1030
Тежина (KG) 16

Стандардна опрема

Стандардна опрема

FLOORTEC 480 M

Рачно буткање

Батериска верзија

 

Прилагодлива рачка

Мека рачка

Големи тркала

Четка централна најлон x 2

Четка странична x 2

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања