Сигурносни смукалки ТИП 22

Карактеристики:

  • Одобрени за работа во ATEX Тип 22 средини со експлозивен прав
  • Индустриски перформанси, стабилна конструкција
  • Долготрајни мотори без четкици за врвни перформанси и издржливост
  • Автоматско вклучување / исклучување за електричен алат поврзан со машината
  • Висок капацитет на контејнери
  • Широк спектар на додатоци
Спецификации ATTIX 40-0M PC ATTIX 791-2M/B1
Ел. кабел (М) 7,5 7,5
Моќност PMax (W)
1400 1500
Електричен приклучок (V/~/Hz/A) 230/1/50-60 230/1/50-60
Проток на воздух  (L/M) 3200 3800
Подпритисок (MBar/KPA) 230/23 250/25
Бучавост (DB-A) 60 59
Волумен на контејнер (L-Max) 37 70
Димензија ДхШхВ (MM) 450x440x750 605x580x970
Тежина (kg) 13 25

Стандардна опрема

Стандардна опрема

Галерија

Преземања