SCRUBTEC 337 – идеален апарат за подови со одлична моќ и покрај малиот профил

Револуционерно ново размислување во мала единица.

SCRUBTEC 337 не е само уште еден мал апарат за чистење подови. Претставува радикално нов правец на размислување, и иновација од еден од лидерите во индустријата. Уникатниот ротирачки концепт овозможува чистење и сушење во двата правци – нанапред или наназад, додека водата останува во внатрешноста помеѓу четките додека се работи. Чистењето станува побрзо, подобро и полесно.

Врвниот компактен дизајн и одличното маневрирање овозможува пристап до тешко достапните области кои другите машини не можат да ги исчистат.

Лесно отстранливи резервоари кои овозможуваат удобно чистење, полнење и празнење – да се задржи фокусот врз извршување на работата

 • Јасни контроли и прилагодлива рачка за лесно и ергономично оперирање
 • Чисти и во најтешко достапните области за стандардните четкарки
 • Ниското ниво на бучава овозможува секојдневно чистење, дури и во простории чуствителни на гласност
 • Различни батерии: за висока продуктивност или постојани перформанси/ помалку тежина/ со помалку олово/ брзо полнење..
 • Извонреден притисок на четката за беспрекорна ефективност при чистењето
 • Ергономски и лесен за користење, без потреба од обука за користење
 • Прилагодување на протокот на вода
 • Брзо и едноставно одржување
 • Провиден капак за нечистата вода
 • Ергономска, прилагодлива рачка со можност за преклопување
 • Екстремно компактен
 • Лесен за транспорт и складирање
 • Голема рачка за носење на резервоарите
 • Батериски погон, идеален за мали области
 • Систем со два одделни резервоари

scrubtec 337 sl1

SCRUBTEC 337 е идеален за користење во супермаркети и продавници; гаражи и салони за автомобили; училишта; ресторани и кафетерии.

За повеќе информации погледнете го следното видео: