ТЕХНОМА 2012

Професионалната опрема за чистење Nilfisk Alto, повторно ја претставува својата програма на саемот ТЕХНОМА 2012. Од 16ти до 20ти октомври пронајдете не во Хала 1 на Скопскиот Саем.

Посетете нè, консултирајте се со искусниот и професионален персонал и се разбира, искористете ги единствените саемски попусти и акции!

Заедно да го пронајдеме оптималното решение за Вашите проблеми при чистењето.

Ве очекуваме!