MC 2C / MC 3M

Компактен мобилен високопритисен апарат со ладна вода соодветен за секојдневно полу-професионално чистење.

Линијата на компактни високо притисни апарати со ладна вода комбинира високи перформанси со цел зголемување на ефикасноста при чистењето, ергономија и издржливост за супериорно секојдневно чистење.

Овие апарати се наменети за користење од страна на трговците, за хоби активности, при мали градежни објекти, во млекари/фарми, како и во авто/транспорт индустријата.

Достапни како во монофазни, така и во трофазни верзии.

Спецификации

MC 2C – 140/610 XT

MC 2C – 150/650

MC 3C – 150/660

MC 3C – 170/820

Електричен кабел (M) 

5

5

5

Потрошувачка на струја (KW) 

2,9

3.3

   

Електричен приклучок (V/~/HZ/A) 

230/1/50/10

230/1/50/12.6 

230/1/50/15

230/1/50/7.4 

Повратен удар (KG/FORCE) 

2.5 

2.9

3.0

4,0 

Проток на вода QMAX/QIEC (L/H) 

610/540 

650/570

660/600

820/750 

Работен притисок (BAR/MPA) 

140/14 

150/15

150/15

170/17 

Вртежи на моторот (RPM) 

2800 

2800 

2800 

2800 

Големина на дизна

0370 

0370

0370

0435 

Макс. Влезна температура (°C) 

60 

60

60

60 

Клипови

не‘рѓосувачки / 3

не‘рѓосувачки / 3

не‘рѓосувачки / 3

не‘рѓосувачки / 3

Стандардна опрема

Стандардна опрема

MC 2C 140/610 XT

MC 2C 150/650

MC 3C 150/660

MC 3C 170/820

 

Црево ДН6 10М

 

Црево ДН6 15М

   

 

ЕРГО 2000 пиштол

Цевка 4-во-1 со дизна 0370

   

 

Цевка Flexopower plus 960mm

 

 

 

Дизна 0370 бронзена

 

 

Цевка Flexopower plus 990mm

   

Дизна 0435 сина

     

Резервоар 2.5л

   

Котур

   

 

Галерија

За повеќе информации погледнете го следното видео:

Преземања